Vilka är vi?

Kraftviken grundades 2017 och är en del av en Nordisk elkoncern med rötter ifrån Norge. Kraftviken är en uppstickare på svensk elmarknad. Med skickliga elförhandlare och direkthandel med elbörsen görs strategiska elinköp som renderar i låga slutpriser för våra kunder. Vi tror på förnybara energikällor och köper enbart in grön el till våra kunder.

Företaget

Kraftviken är en del av en Nordisk elkoncern med rötter ifrån Norge. Företagets affärsidé är att göra det lättillgängligt för alla hushåll att välja ett miljövänligt elbolag, vi erbjuder elavtal för både privatpersoner och företag.

Grön el

Vi tror på förnybara energikällor såsom sol, vind och vatten och köper enbart in grön el till våra kunder. Förnybara energikällor släpper inte ut någon koldioxid och förbrukar inte jordens resurser, ett grönt val helt enkelt.

Okomplicerat

Vi ligger högt upp på många jämförelsesidor av en anledning. Vi anser att grön energi ska vara tillgängligt för alla hushåll, oavsett budget i hushållet. Det behöver varken vara komplicerat eller dyrt att byta till ett miljövänligt elavtal.

This image for Image Layouts addon

Solenergi

Solens energi har många fördelar som kan bidra till ett bättre klimat. Den förnyas ständigt och den kommer med säkerhet finnas i miljarder år framöver. Genom att använda solens energi kan vi slopa förbrukningen av ändliga resurser som exempelvis olja, kol och kärnkraft.

Läs mer
This image for Image Layouts addon

Vindkraft

Genom att fånga vindens rörelse skapas en rotation i vindkraftverkens blad och på så sätt utvinns den energin som vi kallar för vindkraft. Så länge det blåser så kan vi generera el till dig med hjälp av vindens energi och på så sätt även minska den negativa klimatpåverkan.

Läs mer
This image for Image Layouts addon

Vattenkraft

Vattnets kraft är en fantastisk resurs. Vattnet strömmar genom propellrarna där en generator gör om energin i vattnet till el. Vi kan reglera energin tillsammans med vattenkraft genom att reglera vattenflödet vilket erbjuden en flexibilitet utan att öka koldioxidutsläppet.

Läs mer

Teckna ettgröntsmartförmånligtelavtal

KRAFTVIKEN ENERGI AB
Svetsarvägen 15 2tr
171 41 Solna

Org.nr: 559170-0108
Kundtjänst öppen 
Måndagar 08.00 - 16.00
Tis-fre: 07:45 - 16.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

info@kraftviken.se
010- 153 27 30