Dags att byta elavtal?

Alla våra elavtal består av 100% förnybar energi. Vi jobbar för att alla hushåll ska ha råd och möjlighet att välja ett grönt elavtal.

Image

Vill du veta mer om grön el?

Vi vill dela med oss av vår kunskap inom grön el. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och undersöker hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig till ett bättre elavtal.

This image for Image Layouts addon

Solenergi

Solens energi har många fördelar som kan bidra till ett bättre klimat. Den förnyas ständigt och den kommer med säkerhet finnas i miljarder år framöver. Genom att använda solens energi kan vi slopa förbrukningen av ändliga resurser som exempelvis olja, kol och kärnkraft.

Läs mer
This image for Image Layouts addon

Vindkraft

Genom att fånga vindens rörelse skapas en rotation i vindkraftverkens blad och på så sätt utvinns den energin som vi kallar för vindkraft. Så länge det blåser så kan vi generera el till dig med hjälp av vindens energi och på så sätt även minska den negativa klimatpåverkan.

Läs mer
This image for Image Layouts addon

Vattenkraft

Vattnets kraft är en fantastisk resurs. Vattnet strömmar genom propellrarna där en generator gör om energin i vattnet till el. Vi kan reglera energin tillsammans med vattenkraft genom att reglera vattenflödet vilket erbjuden en flexibilitet utan att öka koldioxidutsläppet.

Läs mer

Teckna ettgröntsmartförmånligtelavtal

KRAFTVIKEN ENERGI AB
Svetsarvägen 15 2tr
171 41 Solna

Org.nr: 559170-0108
Kundtjänst öppen 
Måndagar 08.00 - 16.00
Tis-fre: 07:45 - 16.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

info@kraftviken.se
010- 153 27 30